"Vele jaren ervaring in de tentenverhuur en partverhuur branche"

Tents & Events


Heeft u interesse of vragen?
Bel ons (0314)-365007

Over Thijssen Tentenverhuur

Bij de Fam. Thijssen werd nooit moeilijk gedaan en werd er vroeger thuis geregeld een feestje gegeven. Moeder Koos zat echter de volgende dag altijd met de puinhoop en moest de bende altijd opruimen. 

Toen, zo’n 25 jaar geleden bedacht vader Fons het plan om zelf een Party Tent te bouwen zodat het volgende feestje in de tuin gegeven kon worden en moeders woonkamer ontzien werd. De bouw en het gebruik van de party tent werd zo’n succes dat de feestgangers die party tent wel eens wilde huren. Van het één kwam het ander en Fons en zijn 3 zonen Mike, Dennis en Dave konden geregeld mee de tent opbouwen. Het werd echter zo druk dat er besloten werd er nog enkele tenten bij te bouwen. Inmiddels 25 jaar verder werken vader Fons en Mike fulltime in het Tenten Verhuur bedrijf, en is het assortiment enorm uitgebreid.

Inmiddels kopen wij onze tenten bij een hoogwaardige Duitse fabrikant en staan we garand voor professionele en mooie tenten. Samen verzorgen we door héél Nederland allerlei evenementen, van bruiloft tot beurs, van privé- tot bedrijfsfeest.

Met meer dan 40 verschillende tenten, van klein tot groot en een uitgebreid pakket met aanverwante verhuur artikelen, bieden wij voor ieder evenement een passende oplossing. Toch vinden wij het belangrijk nog bij de “kleinere”verhuurders ingeschaald te worden. Op deze manier kunnen wij iedere opdracht en evenement persoonlijk blijven verzorgen en de jaren leert ons, dat de klant dit zeer waardeert!

Thijssen Tenten Verhuur is een echt familie bedrijf en wij hopen nog vele jaren accommodaties voor onze klanten te mogen verzorgen!!

Heeft u interesse of vragen? Bel ons (0314) 36 5007 Offerte